Ha megrendelést szeretne leadni laboratóriumunk számára akkor válassza a kapcsolatfelvétel valamely módját az alábbi gombra kattintva.

Tudományos Osztályvezető, Laboratoriumvezető

HUCKER Attila

TEL.: +36 96 215-711

Kapcsolat

Laboratóriumunk nagy szakmai múlttal rendelkezik Magyarországon és külföldön egyaránt. Szakembereink elsődleges célja, hogy az élelmiszer- és gyógyszeripari vállalkozások számára precíz, naprakész visszacsatolást adjanak minőségbiztosítási munkájukhoz.

Korszerűen felszerelt, akkreditált Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriumunk hatékony és megbízható komplex szolgáltatásokat kínál.

 

(Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriumunk az elsők között szerezte meg NAT-akkreditációját az MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány szerint. Ezen túlmenően laboratóriumunk érvényes GMP-engedélyekkel is rendelkezik humán- és állatgyógyászati gyógyszerkészítmények mikrobiológiai minőségellenőrző vizsgálataira. A GMP-engedélyeket az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) és a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága (MGSZH ÁTI) bocsátotta ki.)

Intézetünk a laboratóriumi vizsgálatokon túlmenően segíti az élelmiszer-ipari vállalkozásokat egyéb szolgáltatásaival is, amelyek közül a legfontosabbak az alábbiak:

   Élelmiszerek forgalomképességének minősítése a hatályos jogszabályok alapján

   Termékdeklarációk és termékjelölések véleményezése, ellenőrzése a hatályos jogszabályok szerint

   Élelmiszerek minőségének monitoring rendszerű ellenőrzése

   Üzemi környezet-higiénia monitoring rendszerű vizsgálata

   Beszállítói megfelelőség ellenőrzése

   Élelmiszerek minőség megőrzési idejének meghatározása

   Élelmiszerhibák okának felderítése

   Kontroll- és kalibrációs minták fejlesztése és gyártása automata tej- és tejtermék analizátorokhoz

   Élelmiszer-minőségbiztosítási oktatások

   Mintaszállítás igény szerint, továbbá egyéb laboratóriumi vizsgálatok elvégzését is vállalunk.

 

 

 

   Aciditás (pH)

   Clostridium tyrobutyricum spóra szám

   Fagyáspont (Tejidegen víztartalom)

   Fehérjetartalom

   Gátlóanyag-tartalom

   Kazein-tartalom

   Tejcukortartalom

   Mikrobaszám

   Savfok

   Szomatikus sejtszám

   Valódi fehérjetartalom

   Zsírmentes szárazanyag-tartalom

   Zsírtartalom

A Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriuma a 16/2008. (II. 15.) FVM–SZMM együttes rendelet a nyers tej vizsgálatáról alapján végzi a termelői nyers tej árkonzekvens minősítését.

   Aciditás (pH)

   Cukortartalom

   Égett szemcse

   Érzékszervi vizsgálat

   Halmazsűrűség

   Hamutartalom

   Hőstabilitás

   Makro- és mikroelemek

   Oldhatósági index

   Peroxidszám

   Szárazanyag-/nedvességtartalom

   Térfogat- és tömegellenőrzés

   Titrálható savtartalom

   Viszkozitás

   Zsírtartalom

   Zsírsavösszetétel (GC vizsgálat)

   Fagyáspont (tejidegen víztartalom)

   Fehérjetartalom és fehérjefrakciók

   Mikotoxinok (afla-toxinok, DON, ochratoxin, T2, ZON)

   Allergének (glutén, hisztamin, mogyoró, mandula, tej, tojás, stb.)

   HPLC vizsgálatok (theobromin, koffein, cukorspektrum, tartósítószerek, stb.)

 

   Escherichia coli

   Élesztő-penész (TYMC)

   Fajazonosság vizsgálat

   Listeria monocytogenes

   Mezofil összcsíra (TAMC)

   Pseudomonas aeruginosa

   Pszichrotrof mikroorganizmus

   Clostridium perfringens

   Clostridium tyrobutyricum spóra

   Enterococcus - D szer. csop.- szám

   Szulfitredukáló anaerob baktérium vagy spóra

   Enterobaktériumok (Epeálló Gram– negatívok)

   Gátlóanyag (állatgyógyászati szermaradványok)

   Koaguláz pozitív Staphylococcus (Staphylococcus aureus és más fajok)

   Termorezisztens aerob, anaerob spórások (pszichrofil, mezofil, termofil)

   Egyes patogén mikrobák gyors vizsgálata VIDAS és real-time PCR-módszerekkel

   Aerob, anaerob spórások

   Bifidobacteruim spp.

   Salmonella spp.

   Salmonella Enteritidis

   Salmonella Typhimurium

   Koliformok

   Legionella spp.

   Tejsavbaktériumok

   Termofil összcsíra

   Vízaktivitás

 

Kiemelt szolgáltatások:

  Akkreditált mintavétel

  Nyers tej árkonzekvens minősítése

  Gyógyszervizsgálatok

  Élelmiszer-ipari érzékszervi vizsgálatok

  Élelmiszerjogi tanácsadás

Latoratóriumi szolgáltatások

Latoratóriumi szolgáltatások

Laboratóriumunk nagy szakmai múlttal rendelkezik Magyarországon és külföldön egyaránt. Szakembereink elsődleges célja, hogy az élelmiszer- és gyógyszeripari vállalkozások számára precíz, naprakész visszacsatolást adjanak minőségbiztosítási munkájukhoz.

Ha megrendelést szeretne leadni laboratóriumunk számára akkor válassza a kapcsolatfelvétel valamely módját az alábbi gombra kattintva.

Tudományos Osztályvezető, Laboratoriumvezető

HUCKER Attila

TEL.: +36 96 215-711

Kapcsolat

Kiemelt szolgáltatások:

 

  Akkreditált mintavétel

  Nyers tej árkonzekvens minősítése

  Gyógyszervizsgálatok

  Élelmiszer-ipari érzékszervi vizsgálatok

  Élelmiszerjogi tanácsadás

A Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriuma a 16/2008. (II. 15.) FVM–SZMM együttes rendelet a nyers tej vizsgálatáról alapján végzi a termelői nyers tej árkonzekvens minősítését.

   Aciditás (pH)

   Clostridium tyrobutyricum spóra szám

   Fagyáspont (Tejidegen víztartalom)

   Fehérjetartalom

   Gátlóanyag-tartalom

   Kazein-tartalom

   Tejcukortartalom

   Mikrobaszám

   Savfok

   Szomatikus sejtszám

   Valódi fehérjetartalom

   Zsírmentes szárazanyag-tartalom

   Zsírtartalom

   Aciditás (pH)

   Cukortartalom

   Égett szemcse

   Érzékszervi vizsgálat

   Halmazsűrűség

   Hamutartalom

   Hőstabilitás

   Makro- és mikroelemek

   Oldhatósági index

   Peroxidszám

   Szárazanyag-/nedvességtartalom

   Térfogat- és tömegellenőrzés

   Titrálható savtartalom

   Viszkozitás

   Zsírtartalom

   Zsírsavösszetétel (GC vizsgálat)

   Fagyáspont (tejidegen víztartalom)

   Fehérjetartalom és fehérjefrakciók

   Mikotoxinok (afla-toxinok, DON, ochratoxin, T2, ZON)

   Allergének (glutén, hisztamin, mogyoró, mandula, tej, tojás, stb.)

   HPLC vizsgálatok (theobromin, koffein, cukorspektrum, tartósítószerek, stb.)

   Aerob, anaerob spórások

   Bifidobacteruim spp.

   Salmonella spp.

   Salmonella Enteritidis

   Salmonella Typhimurium

   Koliformok

   Legionella spp.

   Tejsavbaktériumok

   Termofil összcsíra

   Vízaktivitás

   Escherichia coli

   Élesztő-penész (TYMC)

   Fajazonosság vizsgálat

   Listeria monocytogenes

   Mezofil összcsíra (TAMC)

   Pseudomonas aeruginosa

   Pszichrotrof mikroorganizmus

   Clostridium perfringens

   Clostridium tyrobutyricum spóra

   Enterococcus - D szer. csop.- szám

   Szulfitredukáló anaerob baktérium vagy spóra

   Enterobaktériumok (Epeálló Gram– negatívok)

   Gátlóanyag (állatgyógyászati szermaradványok)

   Koaguláz pozitív Staphylococcus (Staphylococcus aureus és más fajok)

   Termorezisztens aerob, anaerob spórások (pszichrofil, mezofil, termofil)

   Egyes patogén mikrobák gyors vizsgálata VIDAS és real-time PCR-módszerekkel

Intézetünk a laboratóriumi vizsgálatokon túlmenően segíti az élelmiszer-ipari vállalkozásokat egyéb szolgáltatásaival is, amelyek közül a legfontosabbak az alábbiak:

Korszerűen felszerelt, akkreditált Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriumunk hatékony és megbízható komplex szolgáltatásokat kínál.

 

(Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriumunk az elsők között szerezte meg NAT-akkreditációját az MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány szerint. Ezen túlmenően laboratóriumunk érvényes GMP-engedélyekkel is rendelkezik humán- és állatgyógyászati gyógyszerkészítmények mikrobiológiai minőségellenőrző vizsgálataira. A GMP-engedélyeket az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) és a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága (MGSZH ÁTI) bocsátotta ki.)

   Élelmiszerek forgalomképességének minősítése a hatályos jogszabályok alapján

   Termékdeklarációk és termékjelölések véleményezése, ellenőrzése a hatályos jogszabályok szerint

   Élelmiszerek minőségének monitoring rendszerű ellenőrzése

   Üzemi környezet-higiénia monitoring rendszerű vizsgálata

   Beszállítói megfelelőség ellenőrzése

   Élelmiszerek minőség megőrzési idejének meghatározása

   Élelmiszerhibák okának felderítése

   Kontroll- és kalibrációs minták fejlesztése és gyártása automata tej- és tejtermék analizátorokhoz

   Élelmiszer-minőségbiztosítási oktatások

   Mintaszállítás igény szerint, továbbá egyéb laboratóriumi vizsgálatok elvégzését is vállalunk.

 

 

 

Latoratóriumi szolgáltatások

Laboratóriumunk nagy szakmai múlttal rendelkezik Magyarországon és külföldön egyaránt. Szakembereink elsődleges célja, hogy az élelmiszer- és gyógyszeripari vállalkozások számára precíz, naprakész visszacsatolást adjanak minőségbiztosítási munkájukhoz.

Ha megrendelést szeretne leadni laboratóriumunk számára akkor válassza a kapcsolatfelvétel valamely módját az alábbi gombra kattintva.

Tudományos Osztályvezető, Laboratoriumvezető

HUCKER Attila

TEL.: +36 96 215-711

Kapcsolat

Kiemelt szolgáltatások:

 

  Akkreditált mintavétel

  Nyers tej árkonzekvens minősítése

  Gyógyszervizsgálatok

  Élelmiszer-ipari érzékszervi vizsgálatok

  Élelmiszerjogi tanácsadás

A Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriuma a 16/2008. (II. 15.) FVM–SZMM együttes rendelet a nyers tej vizsgálatáról alapján végzi a termelői nyers tej árkonzekvens minősítését.

   Aciditás (pH)

   Clostridium tyrobutyricum spóra szám

   Fagyáspont (Tejidegen víztartalom)

   Fehérjetartalom

   Gátlóanyag-tartalom

   Kazein-tartalom

   Tejcukortartalom

   Mikrobaszám

   Savfok

   Szomatikus sejtszám

   Valódi fehérjetartalom

   Zsírmentes szárazanyag-tartalom

   Zsírtartalom

   Aciditás (pH)

   Cukortartalom

   Égett szemcse

   Érzékszervi vizsgálat

   Halmazsűrűség

   Hamutartalom

   Hőstabilitás

   Makro- és mikroelemek

   Oldhatósági index

   Peroxidszám

   Szárazanyag-/nedvességtartalom

   Térfogat- és tömegellenőrzés

   Titrálható savtartalom

   Viszkozitás

   Zsírtartalom

   Zsírsavösszetétel (GC vizsgálat)

   Fagyáspont (tejidegen víztartalom)

   Fehérjetartalom és fehérjefrakciók

   Mikotoxinok (afla-toxinok, DON, ochratoxin, T2, ZON)

   Allergének (glutén, hisztamin, mogyoró, mandula, tej, tojás, stb.)

   HPLC vizsgálatok (theobromin, koffein, cukorspektrum, tartósítószerek, stb.)

   Aerob, anaerob spórások

   Bifidobacteruim spp.

   Salmonella spp.

   Salmonella Enteritidis

   Salmonella Typhimurium

   Koliformok

   Legionella spp.

   Tejsavbaktériumok

   Termofil összcsíra

   Vízaktivitás

   Escherichia coli

   Élesztő-penész (TYMC)

   Fajazonosság vizsgálat

   Listeria monocytogenes

   Mezofil összcsíra (TAMC)

   Pseudomonas aeruginosa

   Pszichrotrof mikroorganizmus

   Clostridium perfringens

   Clostridium tyrobutyricum spóra

   Enterococcus - D szer. csop.- szám

   Szulfitredukáló anaerob baktérium vagy spóra

   Enterobaktériumok (Epeálló Gram– negatívok)

   Gátlóanyag (állatgyógyászati szermaradványok)

   Koaguláz pozitív Staphylococcus (Staphylococcus aureus és más fajok)

   Termorezisztens aerob, anaerob spórások (pszichrofil, mezofil, termofil)

   Egyes patogén mikrobák gyors vizsgálata VIDAS és real-time PCR-módszerekkel

Intézetünk a laboratóriumi vizsgálatokon túlmenően segíti az élelmiszer-ipari vállalkozásokat egyéb szolgáltatásaival is, amelyek közül a legfontosabbak az alábbiak:

Korszerűen felszerelt, akkreditált Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriumunk hatékony és megbízható komplex szolgáltatásokat kínál.

 

(Kutató-Élelmiszervizsgáló és Nyerstej Minősítő Laboratóriumunk az elsők között szerezte meg NAT-akkreditációját az MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány szerint. Ezen túlmenően laboratóriumunk érvényes GMP-engedélyekkel is rendelkezik humán- és állatgyógyászati gyógyszerkészítmények mikrobiológiai minőségellenőrző vizsgálataira. A GMP-engedélyeket az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) és a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága (MGSZH ÁTI) bocsátotta ki.)

   Élelmiszerek forgalomképességének minősítése a hatályos jogszabályok alapján

   Termékdeklarációk és termékjelölések véleményezése, ellenőrzése a hatályos jogszabályok szerint

   Élelmiszerek minőségének monitoring rendszerű ellenőrzése

   Üzemi környezet-higiénia monitoring rendszerű vizsgálata

   Beszállítói megfelelőség ellenőrzése

   Élelmiszerek minőség megőrzési idejének meghatározása

   Élelmiszerhibák okának felderítése

   Kontroll- és kalibrációs minták fejlesztése és gyártása automata tej- és tejtermék analizátorokhoz

   Élelmiszer-minőségbiztosítási oktatások

   Mintaszállítás igény szerint, továbbá egyéb laboratóriumi vizsgálatok elvégzését is vállalunk.