Termékfejlesztési osztályunk

www.Bonolact.hu a bonolact termékek hivatalos oldala

A Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. Termelési és termékfejlesztési osztálya 2013-ban alakult meg azzal a céllal, hogy az Intézet több mint 100 éves működése során szerzett tapasztalatait felhasználva, a mai kor elvárásainak megfelelően fejlesszen termékeket és értékesítse azokat.

Termelés és gyártás

Magyarországon először a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézetben indult el a tudományos kutatómunka annak felderítésére, hogy miben különböznek a probiotikus tejsavbaktériumok a hétköznapi tejsavbaktériumoktól.

 

 

Ezen a területen az 1960-as években sikerült elérnünk az első sikereket, aminek köszönhetően először különleges, úgynevezett funkcionális tejtermékeket fejlesztettünk, majd több, kivételes tulajdonságú probiotikus baktériumtörzset azonosítottunk.

 

A 2000-es évek közepétől Intézetünk a probiotikus baktériumok megfelelő alkalmazására épülő termékcsalád, a Bonolact® termékcsalád gyártójaként van jelen a magyarországi piacon, amely magában foglal probiotikus baktériumokat tartalmazó gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket, és speciális - gyógyászati célra szánt - tápszereket. Termékcsaládunk ismertetőjegye már egy évtizede a kiváló minőség, a megbízható hatékonyság és a könnyű alkalmazhatóság. Termékeink folyamatos fejlesztésével megfelelünk napjaink elvárásainak a csecsemőknek szánt, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerektől kezdve a minden korosztály számára ajánlott immunerősítő probiotikumokig.

 

A Bonolact® termékcsaládban több különlegesség is található, például a piacon egyedülállóan magas csíraszámú, antibiotikumok szedése vagy gyomor-, bélrendszeri fertőzések, illetve ezek következtében kialakuló hasmenés kezelésére szolgáló készítmény, vagy a speciálisan nők részére kifejlesztett, a kiegyensúlyozott hüvelyflóra kialakítására és megóvására szolgáló, szájon át szedhető kapszula.

Intézetünk termékfejlesztési tevékenysége szoros összefüggésben áll a sokéves élelmiszeripari kutatással megszerzett tapasztalatokkal.

Termékfejlesztés

A fejlesztés célja, hogy olyan termékeket hozzunk létre,

melyek az emberi szervezet számára egészségesek,

jótékony hatásúak és minőségileg kiemelkedőek.

 

 

Ezt támogatja a megfelelő szakmai háttérrel rendelkező csapat, a szakirodalom és a probiotikus baktériumgyártók kínálatának folyamatos nyomon követése, a szakmai partnerekkel történő kapcsolat-építések.

A jelenlegi probiotikus és élőflórás készítmények fejlesztésén túl, egyéb betegcsoportok kiegészítő táplálására, és az egészségtudatos fogyasztói igények kielégítésére szolgáló funkcionális élelmiszerek kifejlesztésén dolgozunk.

 

Igény esetén külső megrendelésre is végzünk termékfejlesztési munkákat.

 

Intézetünk szakmai és infrastrukturális háttere lehetővé teszi a megfelelő minőségű szolgáltatásnyújtást:

 

  • szakképzett munkatársak, szakértői tanácsadás: többéves élelmiszeripari tapasztalat hazai és nemzetközi környezetben, élelmiszer-minőségbiztosítási oktatások, élelmiszerjogi tanácsadás, biológiai kutatásfejlesztési háttér, kísérleti üzemi szinten történő termékfejlesztés
  • fejlett laboratóriumi háttér: mikrobiológia, valamint fizikai-kémiai vizsgálatok
  • hatósági és engedélyeztetési feladatok elvégzése
  • termelési technológiák kidolgozása, modernizálása
  • termékek minőségének javítása

 

 

 

 

Termékfejlesztési osztályunk

www.Bonolact.hu a bonolact termékek hivatalos oldala

A Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. Termelési és termékfejlesztési osztálya 2013-ban alakult meg azzal a céllal, hogy az Intézet több mint 100 éves működése során szerzett tapasztalatait felhasználva, a mai kor elvárásainak megfelelően fejlesszen termékeket és értékesítse azokat.

 

Termelés és gyártás

Magyarországon először a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézetben indult el a tudományos kutatómunka annak felderítésére, hogy miben különböznek a probiotikus tejsavbaktériumok a hétköznapi tejsavbaktériumoktól.

 

Ezen a területen az 1960-as években sikerült elérnünk az első sikereket, aminek köszönhetően először különleges, úgynevezett funkcionális tejtermékeket fejlesztettünk, majd több, kivételes tulajdonságú probiotikus baktériumtörzset azonosítottunk.

 

A 2000-es évek közepétől Intézetünk a probiotikus baktériumok megfelelő alkalmazására épülő termékcsalád, a Bonolact® termékcsalád gyártójaként van jelen a magyarországi piacon, amely magában foglal probiotikus baktériumokat tartalmazó gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket, és speciális - gyógyászati célra szánt - tápszereket. Termékcsaládunk ismertetőjegye már egy évtizede a kiváló minőség, a megbízható hatékonyság és a könnyű alkalmazhatóság. Termékeink folyamatos fejlesztésével megfelelünk napjaink elvárásainak a csecsemőknek szánt, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerektől kezdve a minden korosztály számára ajánlott immunerősítő probiotikumokig.

 

A Bonolact® termékcsaládban több különlegesség is található, például a piacon egyedülállóan magas csíraszámú, antibiotikumok szedése vagy gyomor-, bélrendszeri fertőzések, illetve ezek következtében kialakuló hasmenés kezelésére szolgáló készítmény, vagy a speciálisan nők részére kifejlesztett, a kiegyensúlyozott hüvelyflóra kialakítására és megóvására szolgáló, szájon át szedhető kapszula.

Intézetünk termékfejlesztési tevékenysége szoros összefüggésben áll a sokéves élelmiszeripari kutatással megszerzett tapasztalatokkal.

 

Termékfejlesztés

A fejlesztés célja, hogy olyan termékeket hozzunk létre, melyek az emberi szervezet számára egészségesek, jótékony hatásúak és minőségileg kiemelkedőek.

 

Ezt támogatja a megfelelő szakmai háttérrel rendelkező csapat, a szakirodalom és a probiotikus baktériumgyártók kínálatának folyamatos nyomon követése, a szakmai partnerekkel történő kapcsolat-építések.

A jelenlegi probiotikus és élőflórás készítmények fejlesztésén túl, egyéb betegcsoportok kiegészítő táplálására, és az egészségtudatos fogyasztói igények kielégítésére szolgáló funkcionális élelmiszerek kifejlesztésén dolgozunk.

 

Igény esetén külső megrendelésre is végzünk termékfejlesztési munkákat.

 

Intézetünk szakmai és infrastrukturális háttere lehetővé teszi a megfelelő minőségű szolgáltatásnyújtást:

 

  • szakképzett munkatársak, szakértői tanácsadás: többéves élelmiszeripari tapasztalat hazai és nemzetközi környezetben, élelmiszer-minőségbiztosítási oktatások, élelmiszerjogi tanácsadás, biológiai kutatásfejlesztési háttér, kísérleti üzemi szinten történő termékfejlesztés
  • fejlett laboratóriumi háttér: mikrobiológia, valamint fizikai-kémiai vizsgálatok
  • hatósági és engedélyeztetési feladatok elvégzése
  • termelési technológiák kidolgozása, modernizálása
  • termékek minőségének javítása

 

 

 

www.Bonolact.hu a bonolact termékek hivatalos oldala

Termékfejlesztési osztályunk

A Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. Termelési és termékfejlesztési osztálya 2013-ban alakult meg azzal a céllal, hogy az Intézet több mint 100 éves működése során szerzett tapasztalatait felhasználva, a mai kor elvárásainak megfelelően fejlesszen termékeket és értékesítse azokat.

 

Termelés és gyártás

Magyarországon először a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézetben indult el a tudományos kutatómunka annak felderítésére, hogy miben különböznek a probiotikus tejsavbaktériumok a hétköznapi tejsavbaktériumoktól.

 

Ezen a területen az 1960-as években sikerült elérnünk az első sikereket, aminek köszönhetően először különleges, úgynevezett funkcionális tejtermékeket fejlesztettünk, majd több, kivételes tulajdonságú probiotikus baktériumtörzset azonosítottunk.

 

A 2000-es évek közepétől Intézetünk a probiotikus baktériumok megfelelő alkalmazására épülő termékcsalád, a Bonolact® termékcsalád gyártójaként van jelen a magyarországi piacon, amely magában foglal probiotikus baktériumokat tartalmazó gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket, és speciális - gyógyászati célra szánt - tápszereket. Termékcsaládunk ismertetőjegye már egy évtizede a kiváló minőség, a megbízható hatékonyság és a könnyű alkalmazhatóság. Termékeink folyamatos fejlesztésével megfelelünk napjaink elvárásainak a csecsemőknek szánt, speciális - gyógyászati célra szánt - tápszerektől kezdve a minden korosztály számára ajánlott immunerősítő probiotikumokig.

 

A Bonolact® termékcsaládban több különlegesség is található, például a piacon egyedülállóan magas csíraszámú, antibiotikumok szedése vagy gyomor-, bélrendszeri fertőzések, illetve ezek következtében kialakuló hasmenés kezelésére szolgáló készítmény, vagy a speciálisan nők részére kifejlesztett, a kiegyensúlyozott hüvelyflóra kialakítására és megóvására szolgáló, szájon át szedhető kapszula.

Intézetünk termékfejlesztési tevékenysége szoros összefüggésben áll a sokéves élelmiszeripari kutatással megszerzett tapasztalatokkal.

 

Termékfejlesztés

A fejlesztés célja, hogy olyan termékeket hozzunk létre, melyek az emberi szervezet számára egészségesek, jótékony hatásúak és minőségileg kiemelkedőek.

 

Ezt támogatja a megfelelő szakmai háttérrel rendelkező csapat, a szakirodalom és a probiotikus baktériumgyártók kínálatának folyamatos nyomon követése, a szakmai partnerekkel történő kapcsolat-építések.

A jelenlegi probiotikus és élőflórás készítmények fejlesztésén túl, egyéb betegcsoportok kiegészítő táplálására, és az egészségtudatos fogyasztói igények kielégítésére szolgáló funkcionális élelmiszerek kifejlesztésén dolgozunk.

 

Igény esetén külső megrendelésre is végzünk termékfejlesztési munkákat.

 

Intézetünk szakmai és infrastrukturális háttere lehetővé teszi a megfelelő minőségű szolgáltatásnyújtást:

 

- szakképzett munkatársak, szakértői tanácsadás: többéves élelmiszeripari tapasztalat hazai és nemzetközi környezetben, élelmiszer-minőségbiztosítási oktatások, élelmiszerjogi tanácsadás, biológiai kutatásfejlesztési háttér, kísérleti üzemi szinten történő termékfejlesztés

- fejlett laboratóriumi háttér: mikrobiológia, valamint fizikai-kémiai vizsgálatok

- hatósági és engedélyeztetési feladatok elvégzése

- termelési technológiák kidolgozása, modernizálása

- termékek minőségének javítása