logo

ENG

Tejalapú természetes aromák

Választékunkban speciális természetes EMC- (Enzyme Modified Cheese) és EMD- (Enzyme Modified Dairy) aromák találhatók. Az EMC- és EMD-aromák sajtokból, ill. más tejtermékekből készülnek. Optimalizált fermentációs eljárás és különböző hozzáadott enzimek, mikrobák segítségével a kiinduló alapanyagoknál 15–30-szor koncentráltabb aromaanyagok képződnek. A választék természetes sajt- (cheddar, gouda, edami, ementáli, krémsajt, kéksajt, parmezán, kecskesajt, juhsajt, camembert, mozzarella, kaskaval stb.), vaj- (diacetil), tejszín-, tejföl-, joghurtaromákból áll. Általában paszta, egyes aromák folyadék és por formájában kerülnek forgalomba. Javasolt adagolásuk terméktől függően 0,1–3%. Felhasználásukat elsősorban ömlesztett sajtokhoz, vajkrémhez, növényi zsíros termékekhez, light sajtokhoz stb. javasoljuk.

Célunk és feladatunk a tejgazdaság, a tejtermelés, a minőségi élelmiszerek és az élelmiszer-biztonság fejlesztése.
szechenyi