Menü

Élelmiszer- és gyógyszeripari alapanyagok kereskedelme

DAKÓ Éva

DAKÓ Éva

kereskedelmi osztályvezető
Tel: + 36 96/215-711/124

A jó minőségű élelmiszerek fontos feltétele a megbízható forrásból származó összetevők elérhetősége.

A táplálkozás ma már nem csak az energia- és tápanyagszükséglet kielégítését jelenti, hanem az egészség hosszú távú megőrzését, illetve a megbetegedések megelőzése érdekében hatékonyan védő tápanyagok bevitelét is.

A tudatos fogyasztók száma napról-napra nő, egyre többen döbbennek rá, hogy egészségük és életminőségük nagyban függ az elfogyasztott ételek minőségétől. A betegségkockázatok csökkentésének egyik lehetséges módja a funkcionális élelmiszerek és étrend-kiegészítők fogyasztása, amely alatt minden olyan természetes forrásból származó élelmiszer értendő, amely a táplálási funkcióján túl, egy vagy több összetevőjének köszönhetően alkalmas bizonyos életfunkciók javítására, a megbetegedések kockázatának csökkentésére.

Élelmiszer-, étrend-kiegészítő termékeket gyártó vállalkozások számára segítséget tudunk nyújtani abban, hogy megfeleljenek a változó fogyasztói és piaci trendeknek, hogy ki tudják használni az egészségtudatos fogyasztói elvárások kielégítésében rejlő üzleti lehetőségeket. Ebben számíthatnak a termék- és gyártástechnológiák fejlesztésében szerzett évszázados tapasztalatainkra, az egyedülálló laboratóriumi és kísérleti üzemi hátterünkre, valamint az általunk képviselt beszállítók tudását is hordozó, megbízható, innovatív, természetes adalékanyagainkra.

Meggyőződésünk, hogy ezen a területen az innováció elősegítésének fontos feltétele a működő, valódi üzleti partnerség, amely túlmutat a mindennapi kereskedelmi kapcsolaton.
Olyan neves természetes élelmiszeripari összetevőket és adalékanyagokat gyártó cégeket képviselünk, akik hozzánk hasonlóan minden vonatkozásban elkötelezettek az egészséges és biztonságos élelmiszerek előállítása iránt. 

Termékportfóliónk egy részét webshopunkban KISTERMELŐK RÉSZÉRE IS rendelkezésre bocsátjuk, nézzen körül webshopunkban!

Termékeink

Vállalatok részére

Webshopunk

Kistermelők részére

Célunk és feladatunk a tejgazdaság, a tejtermelés, a minőségi élelmiszerek és az élelmiszer-biztonság fejlesztése.

szechenyi