logo

ENG

DAKÓ Éva 
kereskedelmi osztályvezető 

Adalékanyagok és összetevők az élelmiszeripar és az étrendkiegészítő-ipar számára

Intézetünk napjainkra az innováció területén élenjáró élelmiszerkutató-fejlesztő intézetté vált.

A jó minőségű élelmiszerek fontos feltétele a megbízható forrásból származó összetevők elérhetősége.

A táplálkozás ma már nemcsak az energia- és tápanyagszükséglet kielégítését jelenti, hanem az egészség hosszú távú megőrzését, illetve a megbetegedések megelőzése érdekében hatékonyan védő tápanyagok bevitelét is. A tudatos fogyasztók száma napról-napra nő, egyre többen döbbennek rá, hogy egészségük és életminőségük nagyban függ az elfogyasztott ételek minőségétől. A betegségkockázatok csökkentésének egyik lehetséges módja a funkcionális élelmiszerek és étrend-kiegészítők fogyasztása, amelyek alatt minden olyan természetes forrásból származó élelmiszer értendő, amely a táplálási funkcióján túl egy vagy több összetevőjének köszönhetően alkalmas bizonyos életfunkciók javítására, a megbetegedések kockázatának csökkentésére.

 

Élelmiszer-, étrend-kiegészítő termékeket gyártó vállalkozások számára segítséget tudunk nyújtani abban, hogy megfeleljenek a változó fogyasztói és piaci trendeknek, hogy ki tudják használni az egészségtudatos fogyasztói elvárások kielégítésében rejlő üzleti lehetőségeket. Ebben számíthatnak a termék- és gyártástechnológiák fejlesztésében szerzett évszázados tapasztalatainkra, az egyedülálló laboratóriumi és kísérleti üzemi hátterünkre, valamint az általunk képviselt beszállítók tudását is magukban hordozó, megbízható, innovatív, természetes adalékanyagainkra. Meggyőződésünk, hogy ezen a területen az innováció elősegítésének fontos feltétele a működő, valódi üzleti partnerség, amely túlmutat a mindennapi kereskedelmi kapcsolaton.

Olyan neves természetes élelmiszeripari összetevőket és adalékanyagokat gyártó cégeket képviselünk, amelyek hozzánk hasonlóan minden vonatkozásban elkötelezettek az egészséges és biztonságos élelmiszerek előállítása iránt. 

Termékeink élelmiszergyártók részére

Kiemelt figyelmet fordítunk a természetes megoldásokra, ennek jegyében állítottuk össze termékválasztékunkat.

 

Az általunk forgalmazott termékek kategóriájukban a legjobb minőséget képviselik. Élelmiszereink egészségesebbé tételéhez, funkcionális élelmiszerek és étrend-kiegészítők kifejlesztéséhez nyújtunk komplex segítséget korszerű kísérleti üzemünk, akkreditált vizsgáló laboratóriumunk támogatásával.

Termékportfóliónk egy részét webshopunkban KISTERMELŐK RÉSZÉRE IS rendelkezésre bocsátjuk, nézzen körül!

Webshopunk

Kistermelők részére

MTKI Kft.
Kereskedelmi osztály
9200 Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 24.

Rendeléssel kapcsolatban:

Tel.: + 36 (96) 215-711 

Keresse kollégáinkat bizalommal!

portre10

DAKÓ Éva 
kereskedelmi osztályvezető 
Tel.: + 36 (96) 215-711 /124

portre03

Zapletál Zoltán
üzletfejlesztési menedzser

Tel.: + 36 (20) 943-59-76

portre09

Nagy Nóra
kereskedelmi asszisztens
Tel.: + 36 (30) 686-11-43

Természetes élelmiszeripari összetevőket és adalékanyagokat gyártó neves cégeket képviselünk.

gruenwald international logo weiss

A Grünewald Fruchtsaft GmbH-t 1938-ban a stájerországi (Ausztria) Stainzban alapították. Tevékenységük alapja a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás, amelynek területén mára Európa egyik legnagyobb gyümölcsfeldolgozójává váltak.

A családi hagyományokon alapuló cég négy országban, a főbb termőterületek közelében rendelkezik gyártó üzemmel. Fő termékeik gyümölcs- és zöldéglé koncentrátumok, gyümölcspürék, NFC-levek, fagyasztott gyümölcsök, színező élelmiszerek, aromák hagyományos és bio minőségben egyaránt.

Testre szabott egyedi gyümölcskészítmények gyártása egészíti ki a portfóliójukat.

Surfactant LOGO

A családi tulajdonban lévő cég a sajt – és tejtermékek felhasználásával készülő ízkoncentrátumainak fejlesztésére és gyártására specializálódott.

Termékeik válogatott tej alapanyagokból (tejszín, vaj és sajt) fermentációval készülnek:. Az optimalizált fermentációs folyamatnak köszönhetően a mikroorganizmusok 15-30-szor magasabb ízkoncentrációt hoznak létre, mint ami a normál sajt-, tejszín-, vaj- és joghurttermékekben található. Az autentikus ízű termékeik (sajt, tejszín és vaj) tökéletes íze egyedülálló és bármilyen élelmiszerhez felhasználható ahol az adott standard minőségű ízre szükség van.

Termékeik paszta és por változatban egyaránt elérhetőek és kiválthatják a receptúrában levő sajt, vaj, tejszín terméket. Újdonságként vegán (növényi alapú) tejalternatívák ízesítésére használható aromákat is gyártanak.

Tekintsen meg néhány videót a termékek alkalmazásáról: 

ömlesztett sajt készítés Jeneil ízkoncentátumok felhasználásával:

vajas sütemény készítése:

paradicsomszósz készítése:

akay logo

Az AKAY cég a fűszerkivonatok és gyógyhatású táplálék összetevők piacának egyik vezető szereplője, 1995-ben indította el gyártását.A siker útja, olyan innovációkon át vezetett, amelyek a természet eredeti ízeit hivatottak megidézni termékeikben.

A fűszer oleorezinek és az ázsiai fűszerek globális beszállítójaként 40 országban van jelen, termékeik nemzetközi tanúsítvánnyal és védjeggyel rendelkeznek.

A gyógyhatású összetevőkkel foglalkozó üzletág a Spiceuticals® felelőssége a különböző növények bio módon történő termesztése, így nyomon követhető és bio tanúsított alapanyagok előállítása.

Termékeikről részletesen az alábbi videókból tájékozódhat:

lay logo

A családi tulajdonban lévő cég a sajt – és tejtermékek felhasználásával készülő ízkoncentrátumainak fejlesztésére és gyártására specializálódott.

Termékeik válogatott tej alapanyagokból (tejszín, vaj és sajt) fermentációval készülnek:. Az optimalizált fermentációs folyamatnak köszönhetően a mikroorganizmusok 15-30-szor magasabb ízkoncentrációt hoznak létre, mint ami a normál sajt-, tejszín-, vaj- és joghurttermékekben található. Az autentikus ízű termékeik (sajt, tejszín és vaj) tökéletes íze egyedülálló és bármilyen élelmiszerhez felhasználható ahol az adott standard minőségű ízre szükség van.

Termékeik paszta és por változatban egyaránt elérhetőek és kiválthatják a receptúrában levő sajt, vaj, tejszín terméket. Újdonságként vegán (növényi alapú) tejalternatívák ízesítésére használható aromákat is gyártanak.

Célunk és feladatunk a tejgazdaság, a tejtermelés, a minőségi élelmiszerek és az élelmiszer-biztonság fejlesztése.
szechenyi