HUCKER Attila
laboratóriumvezető
Szakembereink elsődleges célja, hogy az élelmiszer- és gyógyszeripari vállalkozások számára precíz, naprakész (gyors) visszacsatolást adjanak minőségbiztosítási munkájukhoz.
Laboratóriumunk nagy szakmai múlttal rendelkezik Magyarországon és külföldön egyaránt. Intézetünk gyors, hatékony és megbízható komplex szolgáltatásokat kínál korszerűen felszerelt, széles körű szaktudással rendelkező, akkreditált Kutató-, Élelmiszervizsgáló és Nyerstejminősítő Laboratóriumaival.
Kutató-, Élelmiszervizsgáló és Nyerstejminősítő Laboratóriumunk az elsők között szerezte meg NAH-akkreditációját az MSZ EN ISO/IEC 17025 szabvány szerint. Ezen túlmenően laboratóriumunk érvényes GMP-engedélyekkel is rendelkezik humán- és állatgyógyászati gyógyszerkészítmények mikrobiológiai minőség-ellenőrző vizsgálataira. A GMP-engedélyeket az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) és a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal Központ Állatgyógyászati Termékek Igazgatósága (NÉBIH ÁTI) bocsátotta ki.
Laboratóriumunk az alábbi témakörökben, továbbá mindenfajta laboratóriumi vizsgálattal és élelmiszer-biztonsági szolgáltatással kapcsolatban várja a különböző meglévő és jövőbeni ügyfeleink megbízásait.
Az árajánlatadást, a mintaszállítás szervezését, valamint a minták érkeztetését, szétosztását és az eredmények jegyzőkönyvezését az Adminisztrációs Csoport végzi.
Mintavétel
Higiéniai-mikrobiológiai vizsgálatok
Fizikai-kémiai vizsgálatok
Komplex vizsgálatok
A felsoroltakon túl egyéb laboratóriumi vizsgálatok elvégzését és szolgáltatásokat is vállalunk, keressen bennünket!
MINŐSÉG: a termék/szolgáltatás olyan tulajdonságai és jellemzői, amelyek a vevő kifejezett/elvárt igényei.
MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS: vezetési tevékenység – meghatározza és megvalósítja a minőségpolitikát (erőforrásokkal támogatott, a vevők megelégedettségét célozza).
MINŐSÉGÜGYI RENDSZER: a minőségirányítás megvalósításához szükséges szervezeti felépítés, felelősség, eljárások, folyamatok és eszközök
A minőség-ellenőrzés, a minőségbiztosítás, a fogyasztói bizalom növelése és megőrzése folyamatos kihívást jelent az élelmiszer-előállítók, a gyógyszergyártók és a forgalmazók számára.
Feladataink az akkreditált területen:
Feladataink a GMP vonalon:
Feladataink élelmiszer-vizsgálati vonalon:
SZABÓ Katalin
laboratóriumvezető helyettes,
fizikai-kémiai részlegvezető
Tel.: +36 (96) 215-711 /113
Mobil: +36 (30) 263-3939